mapa strony   |   kontakt   |

Konkursy minione

Wynik konkursu

Z powodu awarii serwera niemożliwe było zamieszczenie wyników konkursu w określonym terminie, za co przepraszamy.


Szkoła Podstawowa Nr 45 w Łodzi ul. Bojowników Getta Warszawskiego 3 informuje, że w przeprowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na: „Przygotowanie i dostawa posiłków dla uczniów szkół podstawowej w roku szkolnym 2014/2015” w wymaganym terminie wpłynęły 2 oferty.
Wybrana została oferta: Firma Handlowo-Usługowa „BIG-ANDY” Andrzej Sumiński 93-145 Łódź, ul. Malczewskiego 37/47
Oferta Firmy „Myślę Więc Jem” Piotr Gadomski Łódź, ul. Rewolucji 1905 r. 11 lok. 10A nie spełniła wymogów formalnych – brak dokumentów.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Łódź, dn.11 czerwca 2014r.

Szkoła Podstawowa Nr 45 ogłasza konkurs ofert


na świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu - na potrzeby stołówki szkolnej - gorącego posiłku: obiadu dwudaniowego z kompotem.


Zamawiający planuje, że dziennie należy dostarczyć ok. 85 obiadów. Zastrzega się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczanych obiadów do 20%.
1.Umowa będzie zobowiązywała do spełnienia następujących warunków :
• Ewentualne zmiany ilości zamawianych obiadów Zamawiający zgłaszać będzie Wykonawcy najpóźniej do godziny 9.00 danego dnia.
• Dostawa obiadów będzie odbywać się w r.szk. 2014/2015r. od poniedziałku do piątku (z wyłączeniem okresu przerw świątecznych, ferii szkolnych, wakacji i dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od nauki ) o godzinie 11.00.
• Wykonawca dostarczał będzie w pierwszy dzień tygodnia, dekadowy jadłospis do wiadomości Zamawiającego.
2.Wykonawca zobowiązany jest do zachowania jakości obiadów zgodnie z przedstawionym jadłospisem. Posiłki mają być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży.
3.Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu, warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie.
4.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP.
5.Transport posiłków powinien odbywać się w termosach zapewniających właściwą ochronę i temperaturę oraz jakość przewożonych potraw środkami transportu przystosowanymi do przewozu żywności. Dostarczenie posiłków z miejsca produkcji do pomieszczeń dystrybucji w szkole realizowane będzie przez Wykonawcę na jego koszt.
6.Zamawiający dostarczy szkole własne naczynia (talerze, sztućce,kubki). Zamawiający przyjmuje na siebie wszelkie sprawy organizacyjne związane z bezpośrednim wydawaniem posiłków dzieciom korzystającym z usług stołówki szkolnej. Koszty związane z wydawaniem obiadów, myciem naczyń i termosów, sprzątaniem stołówki ponosić będzie Zamawiający - nie należy tych kosztów ujmować do kalkulacji ceny obiadu.


Oferta powinna zawierać :
- proponowaną stawkę żywieniową obiadu dwudaniowego,
- proponowaną stawkę czynszu – najmu stołówki szkolnej o powierzchni 114 m2 , nie mniejszą niż wynikająca z Zarządzenia Prezydenta m.Łodzi tj. zł 300,62
- zezwolenie na prowadzenie tego typu usług,
- oświadczenie o zapewnieniu obsługi finansowej i wydawania posiłków,
- ewentualną deklarację dot. liczby obiadów nieodpłatnych dla dzieci, wskazanych przez pedagoga szkolnego,
- dokumentację i rekomendacje potwierdzające doświadczenie w realizacji usług w dostarczaniu i obsługi obiadów na min. 50 osób w okresie co najmniej 1 roku,
- 2 przykładowe jadłospisy dekadowe z gramaturą.

TERMIN SKŁADANIA OFERT : 2 tygodnie od ukazania się ogłoszenia.

Data rozstrzygnięcia konkursu zostanie podana 5 lipca 2014 r.


Nie ma konkursów minionych
Pokaż metryczkę tego dokumentu drukuj 
Podpisał: Anna Otto-Dutka
Dokument z dnia: 20.06.2016
Dokument oglądany razy: 1 206
Opublikował: Anna Otto-Dutka
Publikacja dnia: 20.06.2016
 
Ukryj metryczkę tego dokumentu     drukuj 


bip.gov.pl